Chondropython
Image default
Vakantie

Gegarandeerd rendement met vastgoed investeren

Dankzij de groeiende vraag naar binnenlandse vakanties is in recreatief vastgoed investeren nu interessanter dan ooit. Zeker wanneer we kijken naar de spaarrentes, maar ook hypotheekrentes, is dit een investering in de toekomst van uw vermogen. Sterker nog, een investering in recreatief vastgoed levert momenteel gegarandeerde rendementen van tussen de 3% en 5% op. Wilt u daarom zekerheid dat uw vermogen in de komende 10 of 15 jaar groeit, dan kiest u voor een investering in recreatief vastgoed bij Center Parcs Vastgoed. Koop een vakantiewoning op een unieke plek in binnen- of buitenland dat in uitzonderlijk goede staat verkeert.

In vastgoed investeren: nettorendement belangrijk 

Investeren in vastgoed is leuk, maar waar u natuurlijk vooral benieuwd naar bent, is het rendement. In vastgoedtermen kunnen we spreken over een nettorendement, want hierover hoeft u verder geen kosten te betalen. Ook gaat het hierbij vaak om particuliere investeringen, dan wel klein zakelijk, waardoor u zelf het niveau van de investering bepaalt. De vakantiewoningen van Center Parcs zijn modern en faciliteiten zijn van dermate hoog niveau, dat u al jaren kunt vertrouwen op een hoge bezettingsgraad en dus een stabiele investering van uw vermogen. Wilt u ook jaarlijks 3% tot 5% vermogen behalen over uw investering, dan is recreatief vastgoed de plek waar u moet zoeken.

Ontzorgen na de investering 

Center Parcs Vastgoed kan u volledig ontzorgen nadat u de woning hebt gekocht. Het verhuren komt volledig voor rekening van Center Parcs en dat betekent dat u, met het gegarandeerde rendement in het achterhoofd, enkel hoeft af te wachten. Alvorens het zover is, maakt u echter wel een keuze. U kunt kiezen voor een vast rendement met garantie óf neemt iets meer risico en gaat voor de inkomsten over de betaalde huur door bezoekers. In beide gevallen mag u zich echter verheugen op een vast rendement, welke u zelf voor langere tijd kunt vastzetten.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/