Chondropython
Image default
Vakantie

Waarom investeren in vastgoed? Waarom niet?!

U bent op zoek naar een goede manier om een appeltje voor de dorst te creëren. Een vriend of familielid opperde om te investeren in vastgoed. Bent u daarom op zoek naar redenen waarom investeren in vastgoed een goed idee is? We sommen graag enkele redenen voor u op:

  • Vastgoed brengt u een hoger rendement op dan andere investeringsvormen
  • Uw belegging in vastgoed is beschermd tegen inflatie, in tegenstelling tot het geld op uw spaarboekje.
  • U kunt uw belegging financieren met een lening met lage rente om nog meer rendement te halen uit uw investering.
  • Uw vermogen is verspreid en niet onderhevig aan de schommelingen van de beurs.
  • Investeren in vastgoed biedt een extra stroom van inkomsten door middel van huurinkomsten.

Wilt u nog meer voordelen ervaren als u gaat investeren in vastgoed? Kies dan om te investeren in een vakantiewoning in Spanje of elders met Pierre & Vacances – Center Parcs!

Investeren in een Center Parcs vakantiewoning in Spanje

Pierre & Vacances – Center Parcs heeft een sterke en smetteloze reputatie op gebied van investeren in vastgoed. Al meer dan 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert dit bedrijf toeristische parken waarin u kunt investeren. Hierbij wordt u eigenaar van een vakantiewoning in een van de talloze parken van Center Parcs. Deze woning wordt vervolgens verhuurt aan toeristen. Daarbij ontvangt u als eigenaar altijd een vast rendement, ongeacht de bezettingsgraad. Dus ook buiten de drukke periodes ontvangt u huurinkomsten. Natuurlijk kunt u ook altijd zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning in Spanje of elders. Daarnaast geniet u van zorgeloos beheer en onderhoud door deze specialist. Zo betaalt u geen extra kosten voor onderhoud, verzekeringen, water en meer.