Chondropython
Image default
Zorg

Het ideale EPD voor de GGZ

Een elektronisch patiëntendossier (EPD) met alle benodigde functionaliteiten voor de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) biedt talloze voordelen voor zowel zorgverleners als patiënten. 

Wat zijn de voordelen van het ECD software pakket van CRS?

Het ECD software pakket van CRS biedt verschillende voordelen voor GGZ-praktijken en -instellingen. Ten eerste is het pakket gebruikersvriendelijk en speciaal ontwikkeld in samenwerking met zorgverleners en management. Hierdoor sluit het goed aan bij de behoeften van de gebruikers. Daarnaast voldoet het pakket aan alle veiligheidseisen, wat belangrijk is bij het werken met vertrouwelijke patiëntgegevens. Verder biedt CRS uitstekende support, hosting, updates en back-ups, zonder extra kosten.

Met deze software kunnen zorgprofessionals gemakkelijk en efficiënt toegang krijgen tot alle relevante informatie over een patiënt, zoals medische voorgeschiedenis, diagnoses, behandelingen en medicatie. Het EPD kan ook dienen als een centraal communicatiemiddel tussen verschillende zorgverleners, waardoor de samenwerking en coördinatie van zorg verbeterd wordt. Bovendien kan het EPD helpen bij het monitoren van de voortgang van de behandeling en het identificeren van trends en patronen in de geestelijke gezondheidszorg. 

Verschillende GGZ-praktijken en -instellingen zijn al overgestapt naar het ECD software pakket van CRS vanwege het bieden van ondersteuning voor het zorgprestatiemodel en de mogelijkheid om te koppelen met andere systemen. Daarnaast biedt CRS een unieke werkwijze waarbij gebruikers hun wensen kenbaar kunnen maken voor de productontwikkeling. 

Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten van de CRS software? 

De software van CRS biedt verschillende belangrijke functionaliteiten, zoals een EPD, een agenda, gespreksverslagen en de mogelijkheid om afspraken te verslepen of memo’s toe te voegen. Door de flexibiliteit van het pakket kunnen gebruikers zelf bepalen welke functionaliteiten zij willen gebruiken. Het EPD is gebruiksvriendelijk en specifiek ontwikkeld voor de geestelijke gezondheidszorg. Het EPD zorgt ervoor dat zorgprofessionals snel de juiste informatie kunnen vinden. Daarnaast is het EPD veilig en voldoet het aan de NEN7510-certificering. Het biedt ook ondersteuning bij het declaratieproces, waarbij u kunt kiezen om dit uit te besteden aan partnerorganisaties. Er is beveiligde toegang, geautomatiseerde rapportages en integratie met andere systemen. 

Hoe kan het EPD voor de GGZ geïntegreerd worden met andere systemen?

Het EPD GGZ kan geïntegreerd worden met andere systemen. Zo biedt het de mogelijkheid om eenvoudig te koppelen met statistische pakketten als Power BI, Elektronische Voorschrijfsystemen, ROM en e-health systemen. Op deze manier kan het EPD naadloos communiceren met andere systemen en zorgt het voor een efficiënte uitwisseling van informatie.

Het EPD voor de GGZ biedt belangrijke functionaliteiten zoals gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, ondersteuning bij declaraties en integratie met andere systemen. Hiermee kunnen zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg efficiënt werken en de regie behouden.

https://crs-software.nl/