Chondropython
Image default
Zorg

IS FYSIOTHERAPIE IN NIJMEGEN GOED?

 Met een woord gezegd: Ja.  Onze fysiotherapiepraktijk in Nijmegen is niet gewoon goed, we zijn namelijk de beste. En dat komt omdat wij heel veel jaren dit werkt verrichten en een zeer ruim team aan fysiotherapeuten hebben die zeer ervaren en deskundig zijn. Verder staan wij in heel Nederland bekend als de beste fysiotherapiepraktijk in heel Nijmegen. We hebben in de loop der jaren heel veel bekende sporters en niet sporters behandeld en hebben zeer hoge successen mogen boeken met onze fysiotherapeutische behandelingen wat ons zeker weten apart zet van de rest. Ook onze klantenservice en het gemak dat wij aan onze cliënten aanbieden spreekt voor zich. Kwaliteit en professionaliteit is onze drijfveer.  

KAN IK MIJN SPORTVERENIGING BIJ JULLIE INSCHRIJVEN?

Jawel dat kan zeker weten. Als u een sportvereniging hebt in Nijmegen en u het beste resultaat wilt halen uit uw sporters dan kunnen wij als fysiotherapeuten ervoor zorgen dat uw sporters de beste preventieve en curatieve fysiotherapeutische behandeling krijgen. En dat doen we doordat wij ze van de beste adviezen voorzien maar ook dat wij ervoor zorgen dat er zo min mogelijk blessures oplopen door middel van bijvoorbeeld massages voor het trainen of wedstrijd spelen en dat indien er zich blessures opdoen dat wij die adequaat behandelen om uw kostbare sporter zo snel als mogelijk weer fit en gereed te hebben voor de trainingssessies of de wedstrijden. Verder wordt er een integraal plan samengesteld met de trainers om het beste rendement te behalen uit de sporters. 

HOEVEEL KOST EEN CONSULT?

Het consult bij onze fysiotherapeuten in Nijmegen is afhankelijk van de reden van uw bezoek. Zo zijn er reeds bestaande pakketten waaruit u kunt kiezen. Pakketten die kunnen inspelen op uw behoefte. Maar het zou ook kunnen dat u zich niet terug kunt vinden in een van onze standaardpakketten. Dan bestaat natuurlijk de mogelijkheid dat speciaal voor u een fysiotherapeutisch pakket in elkaar wordt gezet die helemaal voldoet aan uw behoefte. Ook aan deze speciaal samengesteld pakket zijn er geen extra kosten aan verbonden.