Chondropython
Image default
Dienstverlening

Jonge mensen aan de schoonmaak in Enschede

Wil je ook een jong en dynamisch bedrijf inzetten voor jouw schoonmaak werkzaamheden. Wil je frisse mensen over de vloer die ervoor zorgen dat jouw pand weer spik en span eruit ziet en iedereen goed kan werken in een schone werkomgeving die voldoet aan de hygiëne eisen die zijn gesteld in de HACCP normen die de wet heeft voorgeschreven? Dan ben je juist bij de unieke schoonmaak in Enschede. Hier werken namelijk jonge krachten die veel doen om zichzelf te ontwikkelen en beter te worden in het werk dat ze uitvoeren. Het schoonmaken van de panden is niet alleen een baan op zich, waar er wordt gewerkt aan de kwaliteiten van het afstoffen en opruimen van een kantoorpand, maar hier komt een stuk meer bij kijken. 

Sociaal

Bij de schoonmaak in Enschede worden er niet alleen maar schoonmaak werkzaamheden verricht, maar gaat het ook om een stuk socialiteit wat hier een aandeel aan heeft. Er wordt ook een kletspraatje gemaakt door de werknemers en er wordt geluisterd naar de wensen van de medewerkers die werkzaam zijn in het pand dat wordt schoongemaakt. Uiteraard wordt een bepaald plan gevolgd tijdens het schoonmaken door de schoonmaak in Enschede, maar er kan van worden afgeweken als de klant aangeeft dat hij of zij het fijn zou vinden als de ramen bijvoorbeeld alvast een week eerder kunnen worden gelapt. 

Initiatief

Ook komt er veel inzicht van de medewerkers van de schoonmaak in Enschede bij kijken. Als zij zien dat iets schoon gemaakt moet worden dat niet op de planning staat, nemen zij zelf het initiatief om dit alsnog te doen, om zo de hygiëne van het pand te waarborgen en het sof juist een stap voor te zijn. Door iedere keer op tijd de schoonmaak in te zetten, wordt er mogelijk gemaakt dat er nooit een vieze ruimte of plek wordt ontdekt.