Chondropython
Image default
Dienstverlening

Yules masseert geeft fysiotherapie Rotterdam

Fysiotherapie Rotterdam geeft verschillende fysio behandelingen en massages. Yules Masseert is gespecialiseerd in verschillende massage technieken en is altijd op de hoogte van de nieuwste en beste technieken. Je kan er voor allerlei verschillende klachten terecht. Je kan er ook terecht voor wanneer je moet herstellen van een medische ingreep of wanneer je een blessure hebt opgelopen. Benieuwd? Maak dan een afspraak! 

Hoe maak ik een afspraak?

Je kan op de website van Yules Masseert een afspraak maken via het online afspraken systeem. Weet je precies waar je klachten zitten? Dan kun je direct aangeven voor wat je een afspraak maakt. Dit maakt het vaak makkelijker en het gaat sneller. Je kan er ook aangeven hoe lang de behandeling mag duren. Kom je er niet helemaal uit en wil je toch iemand spreken? Dan kan je altijd telefonisch contact op nemen. 

Worden mijn afspraken vergoed? 

Het vergoeden van fysiotherapie door je verzekeraar ligt helemaal aan het pakket dat je hebt gekozen tijdens het kiezen van de verzekering. Je kan eventueel telefonisch contact opnemen met je zorgverzekeraar of in een app opzoeken welk pakket je hebt en of daar fysiotherapie behandelingen bij zitten. Je hebt tegenwoordig geen verwijzing van de dokter meer nodig. Je kan gewoon zelf een afspraak maken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Ieder lichaam is anders en iedereen heeft daarom een andere hoeveelheid aan behandelingen nodig. Het ligt ook aan de klacht die je hebt, hoe ernstig ben je geblesseerd en hoe snel reageert je lichaam op de behandelingen die gegeven worden. Soms krijg je oefeningen voor thuis mee die je dan een aantal keer moet beoefenen per dag, wanneer je dit niet doet heeft dit ook gevolgen op de snelheid van je herstel. 

Annulering

Je kan 24 uur van te voren kosteloos je afspraak annuleren. Doe je dit niet, wordt er 30 euro in rekening gebracht.