Chondropython
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een nieuwe vloer? Kies voor tegel laminaat

Verlang jij naar laminaat in je woning? Maar vindt je dat een tegelvloer jouw interieur onderstreept? Kies dan voor tegel laminaat! Een goed alternatief voor echte tegels is tegel laminaat. Om een vloer zo efficiënt en goedkoop te leggen is laminaat een van de betere opties om te kiezen. Ook het leggen van laminaat kan eenvoudig zelf gedaan worden. Verschillende voordelen van tegel laminaat komen naar voren in dit blogartikel. 

 

Voordelen tegel laminaat

Tegel laminaat brengt ook voordelen met zich mee. Ten eerste is het onderhouden ervan vrij eenvoudig. Marmeren vloeren bijvoorbeeld hebben veel meer onderhoud nodig dan tegel laminaat. Een veegbeurt met een zachte bezem is voldoende om laminaat te onderhouden. Met het gebruik van een vochtig doekje worden vlekken in het laminaat gemakkelijk schoongemaakt. Tegel laminaat is erg onderhoudsvriendelijk. Wat vaak gebeurt bij een traditionele vloer is dat er puin tussen de voegen komt. Dit is niet het geval bij een laminaatvloer met tegelmotief. Het vuil heeft geen mogelijkheid om in de voegen of vloer te komen. Laminaat met een tegelmotief is overigens veel lichter dan echte tegels. Dit maakt het plaatsen van laminaat met tegelmotief makkelijker. Omdat ze lichter zijn heeft de ondergrond ook minder te verduren. Het plaatsen van een laminaat vloer is gemakkelijk waardoor de kosten laag blijven. Tot slot is een laminaat met tegelmotief warmer aan de voeten dan een echte stenen tegelvloer.

 

Uitstraling

Het voordeel van laminaat is dat het in verschillende uitstralingen verkrijgbaar is, zo ook tegel laminaat. Uitstraling variërend van een hout look tot een keramische look. Of gaat de voorkeur wellicht naar laminaat dat lijkt op natuursteen, zoals: graniet, marmer of leisteen. De uitstraling van het laminaat wordt benadrukt door de vorm en het formaat. Om het voegen effect te accentueren is tegel laminaat ook beschikbaar met een v-groef. De v-groef zorgt ervoor dat het laminaat een extra natuurlijke uitstraling krijgt. 

 

Waar vindt je tegel laminaat?

Als de voordelen van tegel laminaat je interesse hebben gewekt, neem dan gerust een kijkje op de website van Bebo Parket. Bij Bebo Parket wordt de laagste prijs gegarandeerd en het assortiment is ruim. 

 

https://www.beboparket.nl/