Chondropython
Image default
Recreation / Pets

De beste methode voor persoonlijke ontwikkeling

Bij NLP-NU leer je jezelf en anderen beter kennen. Je leert observeren, analyseren, begrijpen en je kan hierdoor gedragspatronen voorspellen. Door deze ontwikkeling groei je als mens en ga je steeds meer in jezelf geloven. Bij een NLP opleiding maakt u kennis met de beste persoonlijke verandermethodiek die er bestaat. Je vertrouwen, je commitment en jouw resultaten blijven groeien. Wanneer deze methodiek onder de knie hebt, ben je in staat om meer verbinding te leggen om zo het beste in de mensen om je heen naar boven te laten komen.

Onze kernwaarden

Wij staan achter onze kernwaarden. Wij zien in iedereen ontwikkelen, in ieder moment zit namelijk een leerervaring. Wij zien verbinding, eerst met jezelf en later met anderen. Wij zien Transparantie en zuiverheid, echt eerlijk zijn naar jezelf en naar anderen. Wij zien verdieping, dit is de drijfveer van ieder gesprek. En wij zien resultaat, zodat we het maximale uit elkaar kunnen halen. Door onze brede en integrale visie binnen onze NLP opleiding, kan elke verandering hier en nu beginnen.

Hoofd en hart opnieuw verbinden

De aandacht en de interesse voor het hoofd en het hart is bewonderingswaardig. Door de unieke aanpak in onze NLP opleidingen, worden hoofd en hart meer met elkaar verbonden. Uit ervaring weten we dat de mens in staat is om zichzelf te overstijgen. Het gedrag is namelijk veranderbaar. Door terug te gaan naar de basis van de mens, kunnen we het beste in onszelf naar boven halen. Om een diepe transformatie te realiseren werken we vanuit de bewustwording. Wat er echt naar boven komt is dat je altijd acteert vanuit je zelf. Soms denk je meer aan anderen, maar door een andere manier van benadering breekt er iets open waardoor alles veranderd. De ruimte voor overtuigingen wordt groter en brengt verandering met zich mee.

Een leven vanuit de basis

Een leven vol met vreugde, ontspanning, acceptatie en flow. Daar willen wij jou graag bij helpen! We gaan terug naar de diepste waarden. We gaan terug naar wat echt belangrijk voor jou is. Want hier haal je namelijk energie uit. Als je voor onze NLP opleidingen kiest, dan maak je echt een goede keuze. Omdat je hier veel persoonlijk contact hebt en direct in verbinding staat met coaches en andere mensen. Tijdens de NLP cursus blijven de groepen klein en er wordt gewerkt met een persoonlijke aanpak. Als je in je proces ergens tegenaan loopt, dat is er altijd een vangnet of een coachend oor die je verder helpt. Het traject is afhankelijk van de voorkeuren van de deelnemers. We proberen de gevoelige snaar te raken, om mensen echt te leren kennen. Bent u geïnteresseerd in een NLP opleiding? Dan gaan we graag met u in gesprek.

https://www.nlp-nu.nl