Chondropython
Image default
Recreation / Pets

Een arts gespecialiseerd in dierentandheelkunde

Voor onze hond waren wij op zoek naar een goede arts op het gebied van dierentandheelkunde. Al langere tijd had onze hond namelijk last van zijn gebit en de dierenarts adviseerde ons om op zoek te gaan naar een arts gespecialiseerd in dierentandheelkunde. Aangezien wij hier nog niet eerder mee te maken hadden gehad, wisten wij niet goed hoe wij deze zoektocht moesten starten. Uiteraard vroegen wij advies aan onze dierenarts en zij adviseerde ons om eens te kijken op de website van Paul Theuns. Paul Theuns is een dierenarts gespecialiseerd in dierentandheelkunde en onze dierenarts had al heel wat goede ervaringen met hem. Voor ons was dit dan ook genoeg reden om contact met hem op te nemen. In dit artikel lichten wij graag toe waarom wij zo positief zijn over deze arts op het gebied van dierentandheelkunde!

Paul Theuns weet goed wat dierentandheelkunde betekent!

Doordat wij dus nooit eerder in aanraking kwamen met dierentandheelkunde, hadden wij geen idee waar wij moesten beginnen. Gelukkig kon onze dierenarts ons een zeer waardevolle tip geven en daardoor wisten wij al snel waar wij aan toe waren. Wij besloten contact op te nemen met Paul Theuns en de situatie aan hem uit te leggen. Al heel snel begreep de kliniek precies waar wij mee zaten en nodigden zij ons uit om langs te komen. Tijdens deze afspraak werd er een onderzoek bij onze hond verricht en kregen wij te horen wat zij voor ons konden betekenen. Wij waren echt verbaasd over de mogelijkheden en hadden niet verwacht dat zij zoveel konden doen voor ons! Hierdoor kregen wij erg veel vertrouwen in de behandeling van deze arts op het gebied van dierentandheelkunde en besloten wij dan ook in zee te gaan met hem.

Op een excellente manier geholpen

Achteraf gezien kunnen wij wel stellen dat wij erg te spreken zijn over de behandeling. Paul Theuns heeft laten zien dat hij zijn vak goed verstaat en heeft onze hond op een excellente manier geholpen. Wij raden hem zeker aan anderen aan en zijn blij dat onze hond geen tandheelkundige problemen meer ervaart!