Chondropython
Image default
Vakantie

Uw geld in vastgoed investeren kan veel rendement opleveren

Uw vermogen in vastgoed investeren, is een beslissing die erg gunstig uit kan pakken. Er zijn uiteraard veel soorten vastgoed waar u in kunt investeren. Als u als particulier wilt beleggen in vastgoed kan het lastig zijn een keuze te maken. Wellicht heeft u overwogen te investeren in een recreatiewoning. U kunt dan een recreatiewoning kopen en deze zelf verhuren. Maar dit levert meestal geen (hoog) rendement op en het kost u vooral veel tijd. Een optie die wel een mooi rendement kan opleveren, is het investeren in vastgoed via Center Parcs Vastgoed. Wie wilt er niet mee profiteren van de naam van dit sterke merk?

De keuze voor een vast of variabel rendement is aan u

Als u gaat investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed bepaalt u zelf welk rendement u ontvangt. Als u gaat voor zekerheid, kunt u namelijk kiezen voor een vast jaarlijks percentage van 5%. Dit geld is 100% gegarandeerd en wordt elk kwartaal aan u uitgekeerd. De meeste contracten worden voor de periode van 15 jaar afgesloten. Zo weet u voordat u gaat investeren dus exact waar u aan toe bent. Daarnaast is er de optie voor minimaal 3% variabele huur en daarbij een percentage van de totale huuromzet. Zo is er vooraf natuurlijk geen totale zekerheid wat uw rendement zal zijn, maar heeft u wel een grotere kans op een hoger rendement.

Laat u informeren over alle mogelijkheden om particulier te beleggen in vastgoed

Op de website vindt u alle parken waar momenteel woningen beschikbaar zijn of komen om in te investeren. Er zijn recreatieparken in zowel Nederland als in het buitenland waar u een woning kunt aanschaffen. Al ruim 23.000 investeerders maken gebruik van de mogelijkheid om zorgeloos zowel zakelijk als particulier te beleggen in vastgoed. Met 50 jaar kennis en ervaring kunt u er dan ook vertrouwen op dat u een woning koopt in een goed onderhouden en aantrekkelijk recreatiepark.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl