Chondropython
Image default
Recreation / Pets

De Paardengruiter, ruitersportwinkel die je helpt je paard kleurrijk te beschermen

De online ruitersportwinkel ‘De Paardengruiter’ heeft een uitgebreid assortiment om je paard te beschermen tegen allerlei nare invloeden van buitenaf. Van vliegenmasker tot bandages, van springschoenen tot beenbeschermers en oornetjes.

De beste manier om je paard te beschermen tegen de al te felle zon, is natuurlijk door hem alleen in de vroege ochtend of late avond naar buiten te doen. Op de momenten van de dag dat de zon het laagst staat en aan kracht heeft verloren. Schaduwplekjes in de wei en je paard een vliegenmasker en/of een vliegendeken opdoen, daar help je hem natuurlijk ook mee. De Paardengruiter heeft een kleurrijk assortiment om je paard te beschermen tegen de vervelende vliegen die je paard met mooi weer kunnen teisteren.

Ruitersportwinkel met een uitgebreide keuze aan kleurrijke beenbeschermers

Gelukkig zijn er voldoende manieren in deze ruitersportwinkel te vinden om je paard te beschermen. Maar het is daarbij wel belangrijk om te achterhalen wat het beste bij jou en je paard past. Beenbeschermers variëren bijvoorbeeld naargelang de discipline van je paard en de situatie, maar ook de onderliggende redenen waarom je kiest voor het beschermen van de benen van je paard kunnen verschillend van aard zijn. Wellicht om terugkerende disciplines te voorkomen. Bijvoorbeeld omdat je paard of pony regelmatig last heeft van splinters of schaafwonden.  

Ook voor kleurrijke bandages kun je bij deze ruitersportwinkel terecht

Bandages heeft deze ruitersportwinkel ruimschoots in het assortiment. Bandages gebruik je natuurlijk om je paard te helpen bij het voorkomen van zwellingen na een intensieve training. Of wanneer het tijd is om lekker te rusten na gedane arbeid. Ze versnellen een eventueel genezingsproces zodat de druk gelijk verdeeld wordt.

Zelfs voor springschoenen kun je bij deze ruitersportwinkel terecht

Springschoenen zijn een nuttig hulpmiddel voor paarden die overrekken: wanneer je paard de hielen van zijn voorbenen aantikt met de tenen van de hoeven van zijn achterbenen. Hierdoor kan het paard zijn eigen hoefijzer aftrappen. Of in modderige omstandigheden. Een must-have voor elke paardenliefhebber.

 

Dit en meer heeft De Paardengruiter in het assortiment om je paard te beschermen. Kijk gerust eens rond in de webshop voor nog meer kleurrijke bescherming voor je grote liefde.