Chondropython
Image default
Recreation / Pets

Hoe kies je een goede elektronische sigaret?

Je hebt besloten om een elektronische sigaret te gaan kopen. Maar hoe weet je nu wát een goede elektronische sigaret is ? Er zijn meerdere mogelijkheden en uiteraard is het vooral van belang wat je van deze sigaret verwacht. Wat voor de één een goede elektronische sigaret is, is voor de ander juist niet geschikt. Ben je er nog niet helemaal zeker van of deze manier van roken wat voor jou is? Kies dan eerst voor een wegwerp e sigaret. Ben je zeker van je zaak? Dan kan je een keus gaan maken uit meerdere modellen.

Het moet wel echt op roken lijken..

Wil je overstappen op een elektronische sigaret, maar toch wel graag hetzelfde model sigaret behouden, dan kan je kiezen voor modellen die er echt uitzien als een traditionele sigaret. De sigaret die daar het meest aan voldoet is een elektronische sigaret met cartomizer. Met dit soort elektronische sigaretten is het allemaal begonnen. Het is een metalen of plastic buisje waar je de verdamper op schroeft. Wil je niet opvallen met je elektronische sigaret, dan is dit een goede keuze.

Mengen met smaakjes of meer damp

Hou je wel van wat meer variatie, dan zou je kunnen overwegen om te gaan voor een elektronische sigaret met clearomizers. Deze zijn groter maar hierbij kan je wel variëren met smaakjes en de sigaret geeft meer damp, wat sommige gebruikers ook fijner vinden. Ook zijn er modellen met glassomizer, waarbij je zelf de sterkte kunt aanpassen aan jouw eigen wensen.