Chondropython
Image default
Recreation / Pets

Klassieke paarden trainer

Deskundige paardentrainer voor duidelijk leiderschap

Zoek je een goede paardeninstructeur om de verstandhouding tussen jou en je dier te verbeteren, neem dan contact op met Paard in Balans. Jolenta van Haaften is instructeur in de Academische Rijkunst en gespecialiseerd in het communiceren met paarden. Een goede relatie is de basis van een ontspannen samenwerking en voorkomt problemen zoals bijvoorbeeld trailerladen. Om op een juiste manier de aandacht van het dier te krijgen, gebruikt ze diverse technieken en invloeden van bronnen als the natural horsemanhip, Pat Parelli, Tristan Tucker en Liesbeth Jorna. Wil je weer een fijn team vormen met je favoriete dier neem dan nu contact op.

Academische paardeninstructeur met veel ervaring

Voor een gedegen academische paardentrainer is Jolenta van Haaften van Paard in Balans de juiste persoon. Al meer dan twintig jaar verdiept ze zich in de Klassieke en Academische Rijkunst en ze heeft een schat aan ervaring. Behalve dat ze een veelzijdige instructeur is, is ze ook gespecialiseerd in de communicatie tussen mens en paard. Op haar mooie complex in Hulshorst geeft ze haar lessen met veel passie, maar ze komt ook graag bij je thuis voor een training op maat. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Bezoek dan de website of bel haar direct op nummer 06-44 11 59 90.

Klassieke paardentrainer voor de beste techniek

Wil je lessen krijgen van een echte klassieke paardentrainer, meld je dan aan bij Paard in Balans. Jolenta van Haaften kan je alles vertellen over de perfecte uitvoering van eventing, springen en dressuurmatig rijden. Tijdens verschillende fases werkt zij onder andere aan de verticale en horizontale balans, de souplesse en het ontwikkelen van draagkracht. Zij gebruikt vele oefeningen uit de Academische Rijkunst, zoals schouderbinnenwaarts, travers en piaffe. Door de logische opbouw wint het dier aan kracht en nemen eventuele rijtechnische problemen af. Voor een training op maat ben je van harte welkom, dus schrijf je in via de website.

http://www.paardinbalans.com/paardentrainer/