Chondropython
Image default
Recreation / Pets

De kleurrijkste ruitersportzaak van Nederland

De Paardengruiter noemt zich met recht de kleurrijkste ruitersportwinkel online van Nederland. Zij hebben niet alleen de aller leukste merken maar ook de aller leukste kleuren en motieven. Omdat in het algemeen in de ruitersport weinig kleur wordt gebruikt is het assortiment van De Paardengruiter zeer uniek te noemen. De Paardengruiter bewijst dat ruitersport producten niet saai hoeven te zijn.

Een ruitersportzaak met een missie

De Paardengruiter is niet alleen zeer vooruitstrevend als het gaat om ruitersport producten ook hebben zij maar één missie en dat is de wereld van de ruitersport voorzien van kwalitatieve en fleurige artikelen voor paard en ruiter. En dat zie je meteen terug in het assortiment. Waar in normale ruitersportzaken enkel zwart, wit en beige te vinden zijn wordt hun site opgefleurd met de mooiste, leukste en hipste producten in allerlei kleuren en motieven. Zo vind je er producten in alle kleuren van de regenboog en ook motieven als bloemen, regenbogen, sterren en zelfs een tulpenmotief. Je vindt deze vrolijke en kleurrijke motieven terug op zadeldekjes, oornetjes en beenbescherming voor je paard. Pimp je wedstrijdset verder op met de felgekleurde halsters, hoofdstellen of beugels en jij steelt bij iedere wedstrijd de show. Niet alleen wordt er door De Paardengruiter veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de producten, veiligheid staat nog altijd voorop. Alle producten zijn dan ook niet alleen mooi en hip maar ook van zeer goede kwaliteit. Omdat veiligheid zo belangrijk is voor ruitersportzaak De Paardengruiter bieden zij ook een zeer groot assortiment aan veiligheidsproducten zoals veiligheidsbeugels, bodyprotectors, caps en airjackets.   

De leukste acties bij ruitersportzaak De Paardengruiter

De Paardengruiter is niet alleen de aller fleurigste online ruitersportzaak maar ook nog eens de meest verrassende met de leukste acties. Doordat het assortiment steeds wordt aangevuld met de aller hipste en nieuw uitgelichte producten wordt de website vaak ververst en aangevuld. Ook hebben ze altijd wel een leuke actie of aanbieding. Check dus regelmatig de website van De Paardengruiter voor de mooiste koopjes. Ook kun je lid worden van hun Facebook Pagina om zo op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen, maandspecials en actieproducten. Hopelijk zit jouw kleur er ook tussen!