Chondropython
Image default
Recreation / Pets

Een supplement tegen veroudering

Er zijn een aantal bewijzen dat astaxanthine help tegen veroudering. Er is nog geen definitieve conclusie te trekken, maar er is zeker al wel bewijs. Astaxanthine is een donkerrode pigment dat wordt geproduceerd door een microscpopisch kleine alg. Door sommige mensen wordt hij nu al als superoxidant gezien. En het zou helpen bij verschillende vormen van het verouderingsproces, zoals rimpels, dementie en gezichtsproblemen. Het helpt de normale structuur, elasticiteit en het uiterlijk van de huid te behouden. Het maakt de gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler. Ook bied het bescherming tegen UV straling van de zon. Je vindt het ook in zalm, garnaal, kreeft en krab dit veroorzaakt de typische roze kleur.

Dan heb je nog een supplement met een moeilijke naam, dit is namelijk pycogenol. Dit komt uit een schors van een bepaald soort pijnboom die alleen in de omgeving van Bordeaux in Frankrijk groeit. Het supplement verbeterd de bloedsomloop. Mensen die last van oorsuizen hebben kan dit er erg bij helpen. Maar dit is weer erg verschillend per persoon. Uit onderzoek is gebleken dat het wel helpt, maar omdat iedereen weer anders is kunnen ze het niet garanderen. Pycogenol draagt ook bij aan een goede conditie van de luchtwegen.

Je hebt zoveel verschillende soorten supplementen. De één weer iets bekender als de ander. Het is wel een aanrader om goed op internet te lezen wat het met je doet. Je kan niet zomaar allemaal supplementen in nemen. Ook is het een aanrader om hiervoor een huisarts te raadplegen. Die kan je makkelijk vertellen of je het kan nemen of niet. Eigenlijk zijn veel supplementen een vervanger voor sommige medicijnen. Medicijnen wordt natuurlijk niet zo makkelijk mee gegeven, daar moet je een doctorsafschrift voor hebben. De supplementen kan je eigenlijk overal op internet bestellen, en dus makkelijk in huis halen.

http://www.topvitamins.nl