Chondropython
Image default
Recreation / Pets

Altijd het juiste hondenvoer in huis

Ben je het ook beu telkens te sleuren met die zware pakken hondenvoeding? Zakken van 5, 10 of 25 kilogram, ze wegen veel en voor je het weet zit je winkelkar vol. Je kan je hondenvoer ook online kopen en al dat sleuren vermijden. Bekijk hier het aanbod van Hondenvoer123, bij hondenvoer123 wordt uw bestelling snel en aan de deur geleverd.

Gezondheid van uw hond

Voeding is belangrijk voor de gezondheid je hond. En iedere hond heeft een unieke behoefte. Niet alleen het ras, maar ook de leeftijd, de gezondheid en de activiteit zijn bepalend voor de hoeveelheid en de samenstelling van het hondenvoer.

Een gouden tip is: wees even kieskeurig op de voeding van je hond als op je eigen voedsel. Sommige baasjes denken dat ze moeten afwisselen met hondenvoer. Dit klopt echter niet. Is een hond gewend aan zijn brokken dan is verandering vreemd voor hem. Heb je een lekker en gezond voer gevonden dat goed bij je viervoeter past, is het een goed idee hier niet te vaak van af te stappen.

Bewaren van hondevoer

Koop het hondenvoer in grote verpakkingen, dat scheelt je veel geld. Het hondenvoer moet je wel goed afgesloten kunnen bewaren, zeker bij heet weer. Zorg dus dat je goede opbergboxen hebt aangeschaft zodat je de kwaliteit van het hondenvoer langere tijd goed kan houden. Geef nooit hondenvoer waarvan de datum is verlopen, immers zou je dit zelf ook niet meer eten dus waarom zou je het dan wel aan je hond geven?